Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή (Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας)
Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στον υπάλληλο της εταιρίας Courier την αξία της αγοράς, με την παράδοση στο χώρο σας. Το ποσό που επιβαρύνεστε είναι στα 1.50€. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά πάνω από 500 ευρώ εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση /έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση σε πιστωτική κάρτα. Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει για αποστολές με ογκώδη ή βαριά αντικείμενα που αναλαμβάνει πρακτορείο μεταφορών.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα
Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας δεν έχετε παρά να επιλέξετε στην Μέθοδο Αποστολής το “Παραλαβή από το Κατάστημα’’. Η ενημέρωση για την παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται με αυτοματοποιημένο email που αναγράφει πως η παραγγελία είναι έτοιμη στο κατάστημα για παραλαβή. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για να διασφαλίσουμε την ομαλή εξέλιξη της παραγγελίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει να γίνεται μόνο αν έχετε ενημερωθεί με email ή τηλεφωνικά. Όλες οι παραγγελίες παραμένουν στο κατάστημα μέχρι 6 εργάσιμες ημέρες εφόσον έχετε ενημερωθεί για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους εξής τρόπους πληρωμής : Μετρητά, Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Για να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
IBAN: GR49011029740050157
Αρ. Λογ. 29740050157

ALPHA BANK
ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ
IBAN: GR 7901406420642002101092552
Αρ. Λογ. 642-002101-092552

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
IBAN: GR 2001713880006388121928191

Στη συνέχεια πρέπει να μας αποστείλετε με e-mail (στο sales@kostaridis.gr) το αντίγραφο της κατάθεσης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της.
Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων έπειτα από κατάθεση σε τράπεζα, θα πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό της εταιρίας το ποσό που κατατέθηκε και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων. Η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί τη συμβολή της εκάστοτε τράπεζας και για το λόγο αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων.