Η εταιρία Κωσταρίδης Κωνσταντίνος Α.Ε., ιδιοκτήτης μονάδας After Sales Service, αποτελείτον αποκλειστικό συνεργάτη της Piaggio Hellas στην Ρόδο, καθώς είναι το μοναδικό εξουσιοδοτημένο επισκευαστήριο οχημάτων της Piaggio Group. Έχει στο δυναμικό της διπλωματούχους μηχανικούς, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των χρόνων έχουν παρακολουθήσει σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια της Piaggio Hellas, πλήρως ενημερωμένοι για όποια σύγχρονη τεχνολογία έχει εφαρμοστεί σε νέα αλλά και παλιά μοντέλα.


Εξοπλισμένο από ειδικά εργαλεία και απαραίτητα μηχανήματα, δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Εξίσου σημαντικό το ηλεκτρονικό διαγνωστικό μηχάνημα της Piaggio, που επιτρέπει την ανάγνωση του εγκεφάλου του οχήματος, τον εντοπισμό κάποιας αστοχίας, την αντιμετώπισή της και τη ρύθμιση αυτού κατά τις προβλεπόμενες οδηγίες.


Τέλος, έχει πιστοποιηθεί από το πρόγραμμα After Sales της Piaggio ως συνεργείο με προδιαγραφές υπηρεσιών και εξυπηρέτησης Prime Service. Η φροντίδα του μηχανακιού λαμβάνεται υπό τις οδηγίες της Piaggio Hellas με την χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 17:00

Θα μας βρείτε:
Κολοκοτρώνη 13, Ρόδος

Για ραντεβού καλέστε στο:
22410 73231

Email:
service@kostaridis.gr