Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier ή με πρακτορείο μεταφορών για ογκώδη προϊόντα. Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 12.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12.00, θα παραδίδονται για αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για τα βαριά ή ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας παραδώσουμε, η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής μας. Η αποστολή με πρακτορείο δεν δέχεται σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση o τρόπος πληρωμής είναι μόνο πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα. Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να επιθυμείτε παράδοση με εταιρία ταχυμεταφορών, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση που προκύπτει από τον όγκο ή το βάρος της παραγγελίας η οποία θα σας γνωστοποιηθεί πριν την εκτέλεση και αποστολή της. Η παράδοση των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών, γίνεται επί πεζοδρομίου στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης σε αστικές περιοχές είναι έως (3) τρεις εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές από (3) τρεις έως (5) πέντε εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ακραίων καιρικών συνθηκών ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που είναι δυνατόν να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

 

Έξοδα Αποστολής

Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 49,99€ δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Για παραγγελίες κάτω των 49,99€ τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται στα 5€.